Servicii spalatorie cladiri

Servicii comerciale

NOU! BactaKleen - Tratament AntiBacterian

    VEZI DETALII

WECO® vă permite să curățați aproape orice, aproape oriunde, fără a afecta mediul inconjurator. Vaporii de aburi uscați oferă cea mai eficientă și ecologică metodă de curățare de astăzi. În comparație cu metodele tradiționale de curățare, aburul uscat este ideal, deoarece spalatoriile clasice nu sunt utilate cu statii de tratare pentru preluarea si tratarea apelor reziduale excesive si a substantelor chimice rezultate din procesul de spalare. Folositi serviciile WECO®pentru a elimina murdaria, pentru a elimina mucegaiul și a curăța petele de pe suprafețe în timp ce dezinfectează si sterilizeaza.
Spălați cu WECO® ferestrele, pardoselile, pereții, plafoanele, panourile, toaletele, bucătăriile, echipamentele comerciale si industriale, restaurante și multe altele.WECO® Steam ajungand la tempertura de 180ºC topeste și îndepărtează grasimile, petele de ulei și murdărie de pe orice suprafata. Se recomanda utilizarea vaporilor de aburi pentru curatenie in bucatariile comerciale pentru friteuze, grătare, spații de spălat și hota, pentru a menține și păstra echipamentele.curate si dezinfectate. Curățați cu ușurință fără apă reziduală sau în apa exces, fara substante chimice.INTRETINERE SI MENTENANTA ECO Friendly

Echipamentele cu abur WECO® necesită mai puțin timp decât încălzirea unui volum de apă deoarece folosește doar o parte din cantitatea de apa din boiler. În consecință, aburul poate curăța zonele mult mai repede decât apa. Aburul la o temperatură ridicată constantă este un factor dovedit pentru a elimina drojdie și bacterii de pe diverse suprafețe folosind cantitate mică de apă și fără substanțe chimice. Utilizarea aburului WECO® este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a curăța orice colțuri și unghiuri greu accesibile, în spatiile de productie a vinului, berii, industria laptelui si nu numai.

Eliminare guma de mestecat

WECO® este cel mai eficient sistem pentru îndepărtarea gumei si a petelor de pe pardoselile comerciale și rezidențiale. Mașina de îndepărtare a gumei WECO® este independentă din punct de vedere electric și este 100% ecologică. Nu produce zgomot și nu are emisii de substante poluante sau reziduuri chimice. WECO® poate elimina petele și guma de pe trotuar, pardoseli epoxidice, piatră naturală, pavaj, gresie etc.


Aplicatii industriale

FOOD & HOSPITALITY

WECO® Steam curăță și îndepărtează E-coli, Salmonella și Listeria pe suprafețele și echipamentele pentru prepararea produselor alimentare fără a folosi substanțe chimice nocive.
WECO® Steam curata si dezifnecteaza fara efort întreaga instalație. Curățați și sterilizați bucătăriile restaurantului și hotelului, cuptoarele decontaminate, frigiderele, bazinele și toate suprafețele libere de insecte și bacterii cu serviciul WECO® Steam.
SĂNĂTATE

WECO® Steam Dezinfectare este o modalitate de a preveni apariția unui focar de boli infecțioase prin ruperea lanțului surselor. Dezinfectarea este un efort de sănătate publică care se concentrează asupra stăpânirii de diverși factori de mediu care afectează starea de sănătate.
WECO® Steam Dezinfectare asigură controlul infecției scaunelor cu rotile, cărucioarelor, instrumentelor și echipamentelor medicale, paturilor de spital etc.Sănătatea mediului spitalicesc reprezintă eforturi de protecție, de gestionare și de modificare a mediului care sunt orientate spre echilibrul ecologic al nivelului creșterii sanatatii umane. Sănătatea mediului spitalicesc este definită ca eforturi de restructurare și supraveghere a mediului, care pot provoca riscuri și probleme de sănătate pentru comunitate.VIN & BERE

WECO® Steam poate fi folosit pentru sterilizarea butoaielor și sticlelor de vin si bere, rezervoare de oțel inoxidabil etc.


Cere o ofertaContacteaza-ne acum

Iti stam la dispozitie:

Stiati ca: Bacterii periculoase traiesc in aerul conditionat?