Devino partenerul nostru

Deschide o franciza!

CONCEPT

Pătrundem într-o piață în plină ascensiune. Folosim exclusiv ingrediente de cea mai bună calitate și oferim cele mai delicioase produse. Designul magazinului nostru oferă o experiență de cumpărare excepțională.

KNOW-HOW

Dispunem de know-how-ul unic pentru a produce produsele noastre remarcabile. În procesul de producție folosim ingredientele cele mai proaspete și de cea mai bună calitate. Reteta noastra exclusiva garanteaza avantajul competitiv al francizatului.

KIT COMPLET DE DEZVOLTARE

Am pregătit ceea ce este necesar înainte de a începe. Kitul nostru de dezvoltare cuprinde planificarea de afaceri extinsă, designul magazinului și manualul de operare - un ghid pentru succes.

COACHING SI TRAINING:

Oferim un program perfect de pregătire a produselor, pe măsură ce vă pregătiți să intrați în sistemul de franciză Weco®, astfel încât să introduceți francizei principalele funcții de succes în operare. Oferim, de asemenea, o formare continuă a francizatului și a personalului, acoperind fiecare aspect al nevoilor operaționale de zi cu zi.

SUPORT

Odată ce intrați în sistemul nostru și pentru întreaga durată a cooperării noastre, vă veți bucura de o gamă completă de servicii de susținere, cum ar fi metodele moderne de management, marketing și vânzări, proceduri continue de control al calității, logistică și metode de control financiar.

MODEL DE AFACERI

Folosim un model de afaceri simplu și eficient, ușor de înțeles, de gestionat și de extins de către francizat. Modul nostru de a face afaceri păstrează clienții mulțumiți și personalul zâmbind, păstrând în același timp veniturile ridicate ale francizatului.

COMPLETATI FORMULARUL DE MAI JOS PENTRU A PRIMI MAI MULTE DETALII

WECO® este prima companie din industrie care introduce tratamentul antibacterian pentru autoturisme, autobuze, ambulanțe, case, spații comerciale, spitale, grădinițe și școli și multe altele.

Ne-ar plăcea să vă întâlnim în persoană sau pe Web!


PRIMUL PAS

Spuneți-ne despre dvs., teritoriul dvs. de preferință, domeniul dvs. de interes, etc.

APLICARE

Vă vom cere să completați un formular formal și vom efectua niște verificări de fond pentru a vă aproba profilul.

INTALNIREA FATA IN FATA ȘI PLANIFICAREA AFACERILOR

Vom organiza o vizită pentru a vă întâlni personal și pentru a vă oferi oportunitatea de a vă familiariza cu operațiunile noastre. Obținerea unei înțelegeri mai cuprinzătoare a afacerii vă va ajuta să vă pregătiți planul de afaceri.

PLAN DE REALIZARE

După o primă analiză a planului dvs. de afaceri, ne vom întâlni din nou pentru a evalua oportunitățile de franciză și pentru a începe să dezvoltați planul de realizare.

CONTRACT DE FRANCIZĂ

Semnarea acordului de franciză este ultimul pas al procedurii și lansarea oficială a parteneriatului nostru.

Biroul principal: Buzau, Cart. Episcopiei, Bl. A4, Jud. Buzau
Telefon: +4 0734 192 000


Unde doriti sa operati serviciile WECO?

Am un capital lichid de cel puțin € 50k:

   

Sunt interesat de (selectați unul):

     

Ați urmărit vreodată sau ați fost implicat într-o oportunitate de franciză?

   


Contacteaza-ne acum

Iti stam la dispozitie:

Stiati ca: Bacterii periculoase traiesc in aerul conditionat?